Herinrichting Apeldoornseweg

Aannemer Heijmans maakt, in opdracht van de gemeente, een begin met de grootscheepse aanpak van de Apeldoornseweg. Deze belangrijke verkeersader in Arnhem is dringend aan onderhoud toe.

Apeldoornseweg

De riolering en het asfalt zijn aan de beurt voor groot onderhoud. Omdat de weg daarvoor helemaal op de schop moet, willen we meteen ook een aantal andere verbeteringen doorvoeren. Denk bijvoorbeeld aan de fietspaden, de bushaltes, het groen en de parkeerplaatsen. Ook willen we maatregelen nemen om de wateroverlast die er op gezette tijden langs het park is, in te perken.

Planning

In de week van 18 februari start Heijmans met het opheffen van de vrije parkeervakken tussen de Sonsbeeksingel en de Sonsbeekweg en met het vervangen van de waterleiding op het gedeelte van de Apeldoornseweg tussen de nummers 1 en 67. Ook worden in deze periode - tot en met eind maart - de rijbanen ter hoogte van het Sonsbeekpark verbreed. 

Aannemer Heijmans houdt de direct betrokken bewoners op de hoogte van de precieze werkzaamheden en de planning daarvan.

Meer weten?

Hebt u nog vragen, tips, suggesties en/of waarschuwingen voor dit project, of wilt u meer informatie, mailt u dan naar apeldoornseweg@heijmans.nl. Op www.reconstructieapeldoornseweg.nl vindt u alle informatie over dit project, zoals planningen op de korte en lange termijn en contactpersonen.