Werkzaamheden Westervoortsedijk

Vanaf 4 oktober 2021 start aannemer NTP in opdracht van de gemeente met de herinrichting van de Westervoortsedijk, Zevenaarseweg en Oude Zevenaarseweg. De werkzaamheden bestaan uit de aanleg van een busbaan, nieuwe bushaltes en vernieuwing van de fietspaden. De provincie Gelderland is een van de financiers van het project.

De bereikbaarheid van de bedrijventerreinen Het Broek, Westervoortsedijk en Industriepark Kleefse Waard (IPKW) laat te wensen over. Ook heeft het openbaar vervoer richting Westervoort vaak last van vertragingen door filevorming. De werkzaamheden gaan zorgen voor een betrouwbaarder openbaar vervoer, verbetering van de fietspaden en voor veiligere verkeerssituaties.

Het werk is in 2 delen opgeknipt. In 2021 vinden de werkzaamheden op de Westervoortsedijk plaats en in 2022 werken we op de Zevenaarseweg en Oude Zevenaarseweg. De werkzaamheden starten op 4 oktober 2021 en duren tot 15 juli 2022. Er zijn afsluitingen van wegen en omleidingsroutes. Alle bedrijven en woningen blijven wel bereikbaar. 

Meer informatie vindt u de op de projectwebsite van NTP.