Winkelcentrum Presikhaaf

Winkelcentrum Presikhaaf is de afgelopen jaren in kwaliteit en omzet achteruit gegaan. Eigenaar Wereldhave investeert daarom 25 miljoen euro om het winkelcentrum op te knappen. Het winkelcentrum wordt o.a. verbouwd. Als gevolg hiervan moet ook het rioolstelsel (vuil- en hemelwater) in de Schoutenstraat worden aangepast.

Gelijktijdig met deze werkzaamheden wordt ook de inrichting van de Schoutenstraat verbeterd. Er komt een laad - en losplaats voor de vrachtwagens van de HEMA. Ook komen er twee verkeersplateaus als snelheidsremmers.

Een overzicht van de nieuwe inrichting kunt u vinden in de tekening (pdf, 1MB)

Planning

De firma Dusseldorp Infra Sloop en Milieutechniek b.v. verricht de werkzaamheden in opdracht van de gemeente Arnhem.  Het werk wordt uitgevoerd in twee fases. De bouwvak zit hiertussen. 

Fasering werkzaamheden Schoutenstraat

Fase 1: maandag 3 juni tot en met vrijdag 26 juni 2019
Fase 2: maandag 12 augustus tot en met vrijdag 4 oktober 2019

Vlak voor de werkzaamheden in de uitvoering gaan worden aanwonenden met een brief door de aannemer op de hoogte gesteld.

De Schoutenstraat zal tijdens de uitvoering beperkt worden afgesloten. Uw woning blijft gewoon bereikbaar. Ook kunt u de riolering uiteraard gewoon blijven gebruiken in deze periode.

Contact

Voor vragen kunt u contact met ons opnemen via WinkelcentrumPresikhaaf-Revitalisatie@arnhem.nl.