Bartok: bouw en bestrating

In Bartok - tegenover het Feestaardvarken - worden in 2017 een supermarkt en appartementen gebouwd. De gemeente heeft de straten en openbare ruimte er omheen opnieuw ingericht: het Kleine Oord, de Langstraat en het tussenliggend deel van de Vossenstraat.

Straat en stoep zijn grotendeels gelijkvloers te komen liggen, met daar tussen brede trottoirbanden. Bij de nieuwe supermarkt en in de Oude Oeverstraat worden extra fietsklemmen geplaatst. Twee extra bomen maken de Vossenstraat groener en parkeergarage Rozet krijgt een levend-groene gevel.

Appartementengebouw

De ontwikkelaar van het gebouw met commerciële ruimtes op de begane grond en circa 60 appartementen daarboven is KondorWessels Projecten. Het complex wordt tegen de parkeergarage Rozet aan gebouwd. Hierbij krijgt de parkeergarage een nieuwe entree aan de kant van de binnenstad. De appartementen hebben verschillende afmetingen, vanaf circa 35 vierkante meter tot circa 125 vierkante meter. Een belegger wordt eigenaar van de appartementen en zal ze in de verhuur brengen. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met KondorWessels Projecten, tel. 0548 -54 02 60.

Uitgelicht

Bartok---impressie--jpg-kl
Uw Reactie
Uw Reactie