Subsidies Kunst en Cultuur

Wanneer u in Arnhem een culturele activiteit wilt organiseren, dan kunt u onder voorwaarden een beroep doen op een van de bestaande subsidieregelingen.

  • Subsidieregeling Amateurkunst

    De gemeente Arnhem ondersteunt amateurkunst via de Subsidieregeling Amateurkunst. Deze regeling biedt amateurkunstverenigingen op het gebied van muziek, theater, dans, zang, multidisciplinair en overige categorieën (bijvoorbeeld: beeldende kunst, audiovisueel, nieuwe media en literatuur) de mogelijkheid om subsidie voor een periode van 1 jaar te krijgen.

  • De subsidieregeling Producties, Evenementen en Festivals

    De subsidieregeling Producties, Evenementen en Festivals is bedoeld voor publieksevenementen en culturele initiatieven die bijdragen aan Arnhem als evenementen- en cultuurstad. Meerjarige artistiek hoogwaardige producties en presentaties zijn ook in de regeling opgenomen.

  • Fonds borgstelling creatieve industrie

    Soms is een lening bij een bank niet mogelijk voor ondernemers in de creatieve industrie en de kunst- en cultuursector. De gemeente Arnhem kan onder bepaalde voorwaarden garant staan voor deze ondernemers, zodat financiering haalbaar wordt. Hiervoor werkt de gemeente samen met Triodos bank.

Uitgelicht

Nieuwsbrief Cultuur en Evenementen

Uw Reactie
Uw Reactie