Melding of vraag over veiligheid

U kunt zelf meehelpen aan een veilig Arnhem. Lees hier hoe u een melding maakt van een onveilige situatie. Of hoe u een vraag stelt over veiligheid in onze stad.

Een vraag aan de gemeente

Heeft u een vraag over veiligheid in Arnhem? Stuur dan een e-mail naar veiligheid@arnhem.nl.

Aangifte doen

Wilt u aangifte doen? Bijvoorbeeld omdat uw fiets is gestolen of u bent bedreigd? Doe dan aangifte bij de politie. Ga naar de website van de politie of bel naar 0900-8844. 

Anoniem misdaad melden

Bij Meld Misdaad Anoniem kunt u anoniem informatie geven over criminaliteit en misdaad. Hierbij staat uw anonimiteit altijd centraal. Ga naar de website van Meld Misdaad Anoniem of bel 0800-7000.

Misdaad in uw omgeving

Was u getuige van een overval, diefstal of vermissing in uw omgeving? Dan kunt u een melding maken bij Burgernet. Geef uw informatie door via 0800-0011. 

Vermoeden van huiselijk geweld

Heeft u een vermoeden van huiselijk geweld in uw omgeving? Veilig Thuis is het advies- en meldpunt voor huiselijk geweld en kindermishandeling. Ga naar de website van Veilig Thuis of bel 0800-2000.

Seksuele intimidatie

Er is in Arnhem een meldpunt seksuele intimidatie. Voelt u zich wel eens onveilig op straat omdat u seksueel geïntimideerd wordt? Doe dan een melding via 026 3772 333. 

Woonoverlast

Heeft u last van agressie, intimidatie of extreme geluidsoverlast? Of gaat er iets mis tussen u en uw buren? Dan kunt u een melding doen van woonoverlast

Veiligheid in uw wijk

Heeft u een vraag over veiligheid in uw wijk? Of heeft u een suggestie om de veiligheid in uw wijk te verbeteren? Neem dan contact op met het team leefomgeving van uw wijk. Via de website van de politie ziet u welke wijkagenten actief zijn in uw buurt. 

Melding openbare ruimte

Merkt u overlast die zorgt voor een onveilige openbare ruimte? Zoals straatmeubilair of zwerffietsen? Doe dan een melding via Fixi.

Veiligheids- en gezondheidsregio Gelderland-Midden

De VGGM zet zich in voor de veiligheid en gezondheid van de inwoners van Gelderland Midden. De VGGM is de wettelijk aangewezen hulpverleningsorganisatie op het gebied van brandweer, volksgezondheid en rampen. Voor vragen aan de VGGM kun u terecht op de website van VGGM of via 0800 8446 000.