Leerlingenvervoer

Leerlingenvervoer in Arnhem regelt u via Wijkteams Arnhem. Voor nieuwe aanvragen voor vervoer en wijzigingen kunt u bij hen terecht. Wijkteams Arnhem voert dit uit in opdracht van de gemeente.

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom uw kind niet zelfstandig of door uzelf van en naar school gebracht en gehaald kan worden. Mogelijk kunt u dan aanspraak maken op leerlingenvervoer. Het is belangrijk dat het vervoer passend is. Het wijkteam gaat daarbij uit van de mogelijkheden en ontwikkeling van het kind. Er is daarom sprake van maatwerk. 

Leerlingenvervoer aanvragen

Het aanvraagformulier en verdere informatie over leerlingenvervoer vindt u op de website van Wijkteams Arnhem. Bij vragen kunt u contact opnemen met het Wijkteam via telefoonnummer 088 – 2260000. 

Wijziging doorgeven

Maakt uw kind al gebruik van leerlingenvervoer en wijzigt er iets? Geef structurele wijzigingen door aan Team Vervoer van Wijkteams Arnhem via: leerlingenvervoer@wijkteamsarnhem.nl. Het afmelden van het vervoer vanwege bijvoorbeeld ziekte kunt u direct aan het vervoersbedrijf Avan doorgeven.