Persberichten

Alle persberichten van de gemeente op een rij. Journalisten vinden hier contactinformatie.

  • Huisvuilwagen op waterstof in regio Arnhem-Nijmegen 18 juni 2019 BAS_9735

    In de regio Arnhem-Nijmegen gaat een huisvuilwagen op waterstof rijden. De waterstofwagen is een resultaat van HECTOR: een samenwerkingsproject van 7 Europese steden, waaronder de gemeente Arnhem. SUEZ, specialist in afval- en grondstoffenmanagement, en Hogeschool Arnhem Nijmegen (HAN) participeren in dit project.

  • Arnhem staat stil bij 20 jaar vriendschapsrelatie met Wuhan 12 juni 2019 Vriendschapsrelatie Wuhan-Arnhem - Bij de waterstofbus

    Met een ontvangst van een Chinese delegatie in het stadhuis en een bezoek aan het Nederlands Openluchtmuseum stond de gemeente Arnhem gisteren stil bij het feit dat Arnhem en Wuhan 20 jaar een vriendschapsrelatie onderhouden. Wethouder Jan van Dellen van Economische Zaken ontving samen met een aantal vertegenwoordigers uit het Arnhemse bedrijfsleven op dinsdag 11 juni een delegatie uit Wuhan onder leiding van locoburgemeester Long Lianwen.

  • Songfestival welkom in Arnhem 19 mei 2019

    Door het fantastische succes van Duncan Laurence is Nederland in 2020 het gastland voor het Eurovisie Songfestival. Arnhem beraadt zich serieus op een rol als gaststad. Wethouder economische zaken en citymarketing, Jan van Dellen, laat weten: "We worden er hier in Arnhem heel enthousiast van, maar we moeten uiteraard wel serieus onderzoeken of het haalbaar is op het gebied van investeringen, faciliteiten en logistiek. We zullen dat ook zeker samen met de regio moeten oppakken".

Uw Reactie
Uw Reactie