Persberichten

Alle persberichten van de gemeente op een rij. Journalisten vinden hier contactinformatie.

 • Servicepunt voor burgerinitiatieven 1 januari van start 07 december 2018

  Arnhemse burgerinitiatieven voor bijvoorbeeld ouderen in de wijk, ontmoetingspunten, projecten op het gebied van energiebesparing, een vrijwilligersorganisatie, etc. kunnen vanaf 1 januari met vragen over de bedrijfsvoering, terecht bij een speciaal servicepunt, dat nu nog de werktitel Shared Service Center draagt. Vragen kunnen gaan over administratie, financiering, juridische zaken, personeel, huisvesting, ICT, verzekeringen en communicatie.

 • Laatste ronde veiling BKR-kunst voor de Voedselbank 05 december 2018

  Tot en met 10 december kan nog online geboden worden op de laatste mooie kunstwerken uit de BKR-kunstcollectie van de gemeente. Een unieke kans om kunstwerken aan te kopen van kunstenaars die destijds in Arnhem woonden en werkten. Ongeveer 65 werken komen onder de digitale hamer.

 • Betere doorstroming en minder CO2-uitstoot 04 december 2018 Wethouder Roeland van der Zee (links) bij plaatsing bewegwijzering Roermondsplein

  De reconstructie van het Roermondsplein is bijna gereed. In aanwezigheid van wethouder Roeland van der Zee werd maandagavond werd begonnen met het bevestigen van de bewegwijzeringsborden aan de portalen. Een klus die deze week wordt afgerond.

 • Adviesraad WMO: meer maatwerk en vertrouwen, minder regels 04 december 2018

  De Arnhemse Adviesraad Wmo vindt dat de sociale wijkteams nog meer maatwerk moeten leveren aan Arnhemmers die ondersteuning nodig hebben. Nauwgezet de regels volgen is minder van belang. Sterker nog: schaf een hoop regels af, die werken vaak averechts.

 • Afsluitingen vanwege bewegwijzering Roermondsplein 29 november 2018

  Op het Roermondsplein wordt in de avond en nacht van zowel maandag 3 als dinsdag 4 december alle ANWB-bewegwijzering geplaatst. Om de bewegwijzering en toebehoren te kunnen plaatsen, zullen rijstroken worden afgesloten.

Wat vindt u van onze website?