Persberichten

Alle persberichten van de gemeente op een rij. Journalisten vinden hier contactinformatie.

 • Betaalbaarheid uitgangspunt voor Arnhemse energietransitie 05 februari 2019 Energietransitie Arnhem

  Ook Arnhemmers die het niet zo breed hebben, moeten kunnen meedoen aan de energietransitie. Het voorkomen van energiearmoede is daarmee één van de uitgangspunten voor het college van burgemeester en wethouders. Verder zal de energietransitie in Arnhem vooral samen met de wijken vorm moeten krijgen.

 • Plannen Stadsblokken Meinerswijk ter inzage 01 februari 2019

  De gemeente Arnhem heeft vandaag alle stukken die nodig zijn voor de ontwikkeling van Stadsblokken Meinerswijk ter inzage gelegd. Het gaat om het ontwerpbestemmingsplan, het ontwerpbesluit watervergunning, het ontwerpbesluit ontgrondingenwet en 2 ontwerpbesluiten Wet natuurbescherming.

 • Meer afwisseling in Varkensstraat 31 januari 2019

  Twee panden aan de Varkensstraat, nummer 2 en 45, hebben tijdelijk nieuwe gebruikers. Wethouder Hans de Vroome overhandigde woensdag 30 januari de sleutels van de panden aan de nieuwe ondernemers. Binnenkort openen hier een dansstudio en een atelier voor gordijnkunst.

 • In actie voor een plasticvrij Arnhem 31 januari 2019

  Gemeente Arnhem, De Groene Vos en Rozet maken zich van 9 februari t/m 10 april sterk voor een plasticvrij Arnhem. Onder de noemer 'Arnhem Plasticvrij?' willen zij samen met de Arnhemse inwoners en bedrijven het probleem van de plastic soep ter discussie stellen en zoeken naar duurzame alternatieven.

Uw Reactie
Uw Reactie