Alle nieuwsberichten

Hier vindt u een overzicht van de nieuwsberichten van de gemeente Arnhem van de afgelopen maand.

 • Gaat u met de Arnhemse burgemeester, wethouders en raadsleden mee naar het Democratiefestival? 14 augustus 2019 Democratiefestival

  Op vrijdag 30 en zaterdag 31 augustus vindt op het eiland Veur Lent bij Nijmegen het Democratiefestival plaats. Burgemeester Ahmed Marcouch, wethouders Martien Louwers, Hans de Vroome, Ronald Paping en Arnhemse raadsleden bezoeken het festival en nodigen Arnhemse inwoners uit om mee te gaan. Gaat u mee?

 • Deel het verhaal van uw huis of straat uit WOII met een krijt graffiti 14 augustus 2019

  Elk huis, elke straat of wijk in Arnhem heeft wel een verhaal uit de Tweede Wereldoorlog. Vertelt uw huis/straat/wijk een verhaal dat zich voor, tijdens of na de Slag om Arnhem heeft afgespeeld? Laat het ons weten. Vijf bijzondere verhalen gaan wij markeren met een nieuwe krijt graffiti.

 • Milieuzone vanaf 15 augustus tien dagen opengesteld voor alle verkeer

  Vanwege de afsluiting van de Pleijweg van 15 augustus 21.30 uur tot 26 augustus 01.00 uur wordt tijdelijk alle verkeer toegelaten in de milieuzone.

 • Arnhem verwelkomt 34 Nederlanders 24 juli 2019 Foto naturalisatieceremonie

  Als afsluiting van de naturalisatieprocedure heeft wethouder Roeland van der Zee op dinsdag 23 juli tijdens de naturalisatieceremonie de eed of belofte afgenomen waardoor 34 Arnhemmers het Nederlanderschap hebben verkregen.

 • Arnhem strooit zout tegen hitte 23 juli 2019

  Een bijzonder straatbeeld morgen in Arnhem. Er wordt zout gestrooid op de Arnhemse wegen. Niet vanwege gladheid, maar juist vanwege de zomerse hitte. Een strooiwagen van de gemeente strooit zout op verschillende plekken in de stad. Vooral de kruispunten op de hoofdwegen worden aangepakt omdat daar de meeste kans op beschadiging van het wegdek is door de hitte.