Contactinformatie Malburgen

Wie zijn de contactpersonen van de gemeente in uw wijk en waar vindt u de wijkwebsite?

Team leefomgeving en wijkwethouder

In Malburgen is een Team Leefomgeving actief. U kunt bij hen terecht met vragen en ideeën over de wijk. Het team is bereikbaar via malburgen@leefomgevingarnhem.nl.

Elke wijk heeft een wethouder toegewezen gekregen als wijkwethouder. De wijkwethouder voor Malburgen is Mark Lauriks.

Buurtconciërges

Buurtconciërges ondersteunen wijkbewoners en zorgen ervoor dat de leefbaarheid in de wijk wordt vergroot. U kunt bij ze terecht als u bijvoorbeeld een probleem heeft in de openbare ruimte als het gaat om afval, zoals afvaldumpingen in groen en op straat of afvalplaatsingen bij ondergrondse containers. Ook kunnen buurtconciërges helpen bij kleine klusjes zoals snoeien of het verplaatsen van meubels (aanvragen kan via bijvoorbeeld het sociaal wijkteam of Rijnstad). Daarnaast zorgen ze er samen met sociaal maatschappelijke instanties en actieve vrijwilligersorganisaties in de wijk voor dat het straatmeubilair schoon, veilig en heel blijft.

De buurtconciërges voor Malburgen zijn Rijk van Veenendaal, Berwick Zinhagel, Eduard Marcus en Abdirisak Jimale. Zij zijn bereikbaar per e-mail via bc.malburgen@arnhem.nl. Of telefonisch via 026-3772233.

Buurtconciƫrges Rijn van Veenendaal, Berwick Zinhagel, Abdirisak Jimale en Eduard Marcus

Wijkplatform / wijkvereniging

www.malburger.nl