Digipanel

U bent inwoner van Arnhem, kritisch en u zou graag uw mening willen geven over wat er in de stad gebeurt. Dan is het digipanel iets voor u.

We zijn op zoek naar betrokken Arnhemmers van 16 jaar en ouder die mee willen praten en denken over diverse onderwerpen die spelen in de gemeente Arnhem. Het digipanel bestaat al sinds 2009 en is sindsdien sterk gegroeid. In 2013 bestond het panel uit zo'n 1.900 Arnhemmers en het panel is doorgegroeid naar zo'n 4.000 Arnhemmers in 2015.

Hoe werkt het Digipanel?

Bent u eenmaal aangemeld, dan wordt u gemiddeld 4 tot 6 keer per jaar gevraagd een vragenlijst in te vullen. U ontvangt dan een e-mail met daarbij het onderwerp en een link naar de vragenlijst. Uw gegevens blijven anoniem en worden alleen gebruikt voor onderzoeksdoeleinden door medewerkers van het team Onderzoek & Statistiek van de gemeente. 

Lees hier de veelgestelde vragen over het Digipanel.

Onderwerpen Digipanel

De onderzoeken kunnen gaan over diverse onderwerpen, maar hebben altijd betrekking op onderwerpen die belangrijk zijn voor onze stad. U kunt dan onder meer denken aan cultuur, openbare ruimte, duurzaamheid, verkeer, stadsprojecten (Rijnboog), profiel nieuwe burgemeester. De resultaten gebruiken wij als input voor beleid of om inzicht te krijgen in een actuele situatie. Na elke meting worden panelleden geïnformeerd (per mail of op deze pagina) over de onderzoeksresultaten en het vervolg.

Aanmelden voor het Digipanel

Heeft u interesse om mee te doen? Meld u dan aan voor het Digipanel. U kunt zich eenvoudig aanmelden door uw e-mailadres in te vullen. Als u zich aanmeldt als panellid, wordt u de eerste keer gevraagd om een aantal persoonlijke achtergrondgegevens te verstrekken. Na aanmelding ontvangt u een e-mail met een link naar uw persoonlijke inlogpagina. Hier krijgt u met uw zelf opgegeven wachtwoord toegang tot een persoonlijke profielpagina, waar u eventueel persoonlijke gegevens kunt aanpassen.

Bent u al lid van het digipanel? Ga direct naar uw persoonlijke profielpagina.