Digipanel

U bent inwoner van Arnhem, kritisch en u zou graag uw mening willen geven over wat er in de stad gebeurt. Dan is het digipanel iets voor u.

Hoe werkt het Digipanel?

Bent u eenmaal aangemeld, dan wordt u gemiddeld 4 tot 6 keer per jaar gevraagd een vragenlijst in te vullen. U ontvangt dan een e-mail met daarbij het onderwerp en een link naar de vragenlijst. Uw gegevens blijven anoniem en worden alleen gebruikt voor onderzoeksdoeleinden door medewerkers van het team Onderzoek & Statistiek van de gemeente. 

Lees hier de veelgestelde vragen over het Digipanel.

Onderwerpen Digipanel

De onderzoeken kunnen gaan over diverse onderwerpen, maar hebben altijd betrekking op onderwerpen die belangrijk zijn voor onze stad. U kunt dan onder meer denken aan cultuur, openbare ruimte, duurzaamheid, verkeer, stadsprojecten, profiel nieuwe burgemeester. De resultaten gebruiken wij als input voor beleid of om inzicht te krijgen in een actuele situatie. Na elke meting worden panelleden geïnformeerd over de onderzoeksresultaten en het vervolg.

Aanmelden voor het Digipanel

Heeft u interesse om mee te doen? Meld u dan aan voor het Digipanel. U kunt zich eenvoudig aanmelden door uw e-mailadres in te vullen. Als u zich aanmeldt als panellid, wordt u de eerste keer gevraagd om een aantal persoonlijke achtergrondgegevens te verstrekken. Na aanmelding ontvangt u een e-mail met een link naar uw persoonlijke inlogpagina. Hier krijgt u met uw zelf opgegeven wachtwoord toegang tot een persoonlijke profielpagina, waar u eventueel persoonlijke gegevens kunt aanpassen.

Bent u al lid van het digipanel? Ga direct naar uw persoonlijke profielpagina.