Projecten

 • Plan Kinderkamp/Middachtensingel

  In Presikhaaf-Oost aan de Middachtensingel en Kinderkamp werken we hard aan de realisatie van een schoolgebouw, sporthal, appartementen en parkeerplaatsen.

 • Onderzoek huisvesting KW37 Drielsedijk

  In de afgelopen periode zijn de mogelijkheden van een nieuwe locatie voor de kunstenaars van KW37 verkend. Hieruit is een terrein naast het sportpark aan de Drielsedijk in Elderveld als kansrijk naar voren gekomen.

 • Herdenking 76 jaar Slag om Arnhem

  Vanwege de maatregelen rond corona gaan de verschillende herdenkingsactiviteiten die normaal in de septembermaand plaatsvinden om de Slag om Arnhem te herdenken, op een andere manier door. Zo organiseren we 18 september de Bridge to Liberation -screen experience-. Ook is van eind augustus tot half oktober de openluchttentoonstelling 'Arnhem Boys' op vier plekken in Arnhem te zien.

 • Bestemmingsplan woningsplitsing en verkamering

  We willen in Arnhem nieuwe regels vaststellen voor het splitsen of verkameren van bestaande woningen. Splitsingen en verkameringen zijn belangrijk voor Arnhem, omdat de appartementen, studio’s of (studenten)kamers die ontstaan voorzien in een woonbehoefte.

 • Plan Nieuwstraat

  Op een prominente plek in de zuidelijke binnenstad van Arnhem werken we hard aan een nieuw stukje Arnhem. Aan de Nieuwstraat tussen de Trans en de Rijnkade komt een nieuw, markant en duurzaam gebouw: Het Kadehuis.

 • Toekomst Merwedeterrein Presikhaaf

  Het Merwedeterrein is de meest westelijke punt van de wijk Presikhaaf 1. Een groot deel van het terrein is eigendom van de gemeente. De grond ligt gedeeltelijk braak en is deels tijdelijk in gebruik door kunstwerkplaats Arnhem KW37. Wij willen dat de grond weer structureel wordt gebruikt.

Overige projecten