Projecten

 • Restauratie hoofdriool

  Een hoofdtak van het riool van Arnhem, ook wel bekend als het moerriool (moeder-riool), wordt gerestaureerd. Het hoofdriool ligt voor het grootste deel onder de drukke stadsring in het centrum van Arnhem. De werkzaamheden duren nog tot 2020.

 • Binnenstad zuid

  De gemeente Arnhem pakt de zuidelijke binnenstad aan. Stap voor stap wordt het gebied opgeknapt en verder ingericht. De zuidelijke binnenstad gaat zo weer echt deel uitmaken van de binnenstad.

 • Stadsblokken Meinerswijk

  Stadsblokken-Meinerswijk heeft de mogelijkheid om één van de grootste stadsuiterwaardenparken van Europa te worden.

 • Gele Rijders Plein

  Het Gele Rijders Plein ligt in het centrum van Arnhem. De afgelopen jaren zijn er verschillende ideeën geweest om het plein een nieuw gezicht te geven. Het meest recente plan uit 2017, waar ook de gemeenteraad van Arnhem mee heeft ingestemd, knipt het plein op in twee delen.

 • Winkelcentrum Presikhaaf

  Winkelcentrum Presikhaaf is de afgelopen jaren in kwaliteit en omzet achteruit gegaan. Eigenaar Wereldhave wil daarom 25 miljoen euro investeren om het winkelcentrum op te knappen. Zo verhuist de Albert Heijn naar de kant van het Gildemeesterplein en daar komt ook een Aldi supermarkt.

 • Coehoorn

  Het gebied Coehoorn heeft een bijzondere ligging. Het grenst zowel aan het vervoersknooppunt Arnhem Centraal, de binnenstad, als aan de toekomstige Creatieve Corridor en de rivier.

Overige projecten

Uw Reactie
Uw Reactie