Bereikbaarheid Velperweg voor auto's

Op de Velperweg is te weinig ruimte om veilig te kunnen werken en ook auto’s te laten rijden. Daarom wordt de Velperweg afgesloten voor auto’s en vrachtverkeer. Wijken en bedrijven in de omgeving van de Velperweg zijn tijdens de werkzaamheden op een andere manier bereikbaar met de auto.

Werkzaamheden in stappen uitgevoerd

Het werk wordt in stappen uitgevoerd, zodat u er zo min mogelijk last van heeft. De aannemer begint bij het kruispunt met de Huijghenslaan. Vanaf dit kruispunt werken we 2 kanten op. Bent u benieuwd waar er wanneer er gewerkt wordt? Bekijk de planning.

Bereikbaarheid woningen en bedrijven

  • Wordt er voor uw deur gewerkt? Dan kunt u tijdelijk niet met de auto bij uw woning of bedrijf komen. U moet uw auto op een andere plaats parkeren.
    • Dit geldt niet voor de verzorgingshuizen. De verzorgingshuizen blijven wel bereikbaar met de auto.
  • Wordt er niet voor uw deur gewerkt? Dan kunt u met de auto bij uw woning of bedrijf komen.

Hoe u bij uw bestemming komt hangt af van waar we aan het werk zijn. Het kan zijn dat u net even anders moet rijden dan u gewend bent. Volg altijd de borden, dit is de snelste route. Zo voorkomen we dat het verkeer op een andere plek vastloopt.

Niet naar de Velperweg en omgeving? Rij via de IJssellaan

Moet u niet op de Velperweg of in de omgeving zijn? Rij dan via de IJssellaan naar het centrum of Velp. De verwachting is dat het op de Larensteinselaan (Velp), IJssellaan, Voetiuslaan, Johan de Wittlaan en Boulevard Heuvelink soms drukker is dan normaal. Houd hier rekening mee met uw reistijd.

Volg de borden en plan uw reis

Volg de borden, want dit is de snelste route. Zo voorkomen we dat het verkeer op een andere plek vastloopt. Plan uw reis van te voren.

Nood- en hulpdiensten

De woningen en bedrijven aan de weg blijven voor de hulpdiensten bereikbaar.