Planning werkzaamheden Velperweg

De werkzaamheden worden in fases uitgevoerd, zodat de hele omgeving niet tegelijk wordt verstoord. Op deze pagina vindt u een planning van de werkzaamheden. De planning kan door onverwachte gebeurtenissen of het weer aangepast worden.

Werkzaamheden in 2024

4 maart t/m juli 2024

De aannemer start op 4 maart 2024 op het kruispunt met de Huijghenslaan. Deze periode duurt ongeveer 5 maanden. Dit duurt zo lang omdat ook waterbedrijf Vitens en netbeheerder Liander werkzaamheden uitvoeren.

Augustus t/m oktober 2024

Zodra de 1e fase klaar is, werkt de aannemer 2 kanten op: 

  • Van juli tot en met september 2024 wordt er gewerkt tussen de Van der Duyn van Maasdamlaan en de Huijghenslaan. 
  • Van juli tot en met oktober 2025 wordt er ook gewerkt tussen de Oude Velperweg en Esperantolaan. In dit gedeelte moet een groot transportriool vervangen worden. Daarom hebben we meer tijd nodig. Het riool wordt in stappen vervangen. Hierdoor blijven de verzorgingshuizen Insula Dei en Vreedenhoff  bereikbaar met de auto. Mogelijk via een tijdelijke weg.

Oktober t/m december 2024

In deze periode wordt er gewerkt tussen de Prümelaan en de Van der Duyn van Maasdamlaan. En ook tussen de Esperantolaan en Roemer Visscherstraat.

Werkzaamheden in 2025

Januari t/m maart 2025

In deze periode wordt er gewerkt tussen de Raapopseweg en Prümelaan. En ook tussen de Roemer Visscherstraat en Bronbeeklaan.

Maart en april 2025

In de periode maart en april 2025 wordt aan het kruispunt Bronbeeklaan – Van Remagenlaan gewerkt.

Mei t/m juli 2025

Tijdens de laatste fase, van mei tot en met juli 2025, werkt de aannemer aan het gedeelte tussen de Bronbeeklaan en het viaduct van de A12.