Subsidieregeling Amateurkunst

Arnhem ondersteunt de amateurkunst via een subsidieregeling: de Subsidieregeling Amateurkunst.

Arnhem ondersteunt de amateurkunst via een subsidieregeling: de Subsidieregeling Amateurkunst. Deze regeling biedt amateurverenigingen op het gebied van muziek, theater, dans, zang en overige categorieën de mogelijkheid om een subsidie voor een periode van één jaar te krijgen. 

In de zomer van 2015 hebben twee subsidieregelingen, subsidieregeling Amateurkunst en Subsidieregeling Extra Activiteiten Amateurkunst, plaatsgemaakt voor één nieuwe regeling: Subsidieregeling Amateurkunst.

Aanvraagtermijn

De subsidie kan worden aangevraagd tussen 1 juni en 1 juli in het voorafgaande jaar. Om een aanvraag te doen dient u een aanvraagformulier (pdf, 99kB) in te vullen en de gevraagde bijlagen bij te voegen.

Aanvullende informatie

De subsidie amateurkunst wordt verleend op grond van de Subsidieregeling Amateurkunst en de Algemene subsidieverordening Arnhem 2016.

Meer informatie over de huidige subsidieregeling is te vinden in de Subsidieregeling Amateurkunst (pdf, 28kB). Hier bekijkt u de Algemene subsidieverordening Arnhem 2016.

Vragen?

Voor vragen over de Subsidieregeling Amateurkunst, kunt u per mail contact opnemen met Monique Asbreuk, monique.asbreuk@arnhem.nl.

Uitgelicht

Uw Reactie
Uw Reactie