Basti Baroncini

Ik geef jullie een warme, grappige en gezellige ceremonie, waar je nog véle jaren met liefde op terugkijkt. Het leukste compliment dat ik ooit hoorde: “Mogen we nog een keer?”.

Ik geloof in luchtige en ontspannen ceremonies. Vooral niet te formeel. Losjes en relaxt. Gewoon gezellig. Ongedwongen: iedereen mag zijn wie die is, en er is ruimte voor persoonlijke details en humor.

Een paar jaar geleden merkte ik dat sommige bruidsparen opkeken tegen de ceremonie. Ze hadden ervaring met saaie trouwambtenaren en standaardverhalen. Ook zag ik ceremoniegasten aandachtig opveren wanneer het bruidspaar eindelijk het woord kreeg.

Daarom heb ik mijn ceremonies omgegooid. Ik houd geen speeches meer, maar ga met bruidsparen ter plekke in gesprek. Júllie vertellen de bruiloftsgasten dus het verhaal van jullie liefde, met hulp van mijn vragen. Ik geloof namelijk dat mensen voor júllie komen, niet voor de trouwambtenaar. En oja, ik houd van klieren, dus de juicy details controleer ik in de ceremonie onmiddellijk bij familie en vrienden. 

Ik ben de enige in Nederland die het op deze manier doet. Als het niet bij je past: geen enkel probleem, mijn collega’s zijn ook hartstikke leuk. Maar als jullie je huwelijk écht origineel manier willen openen, dan is deze informele manier misschien wel wat voor jullie.

In het dagelijks leven ben ik podcastmaker, interviewer, dagvoorzitter en af en toe dus ook trouwambtenaar. De rode draden in mijn leven zijn nieuwsgierigheid en vragen stellen. Want een goede vraag opent werelden, óók in de liefde!

Misschien vinden jullie ’t fijn om van tevoren even kennis te maken? Eén keer per maand nodig ik bruidsparen uit voor een vrijblijvende kennismaking, bij mij thuis of online. Je kunt via de links zelf een afspraak in mijn agenda maken.

Ik zou het een eer vinden jullie in de echt te mogen verbinden!

Aanbevelingen

Lisan en Yannick 

“Wat hebben wij genoten van de ceremonie. Het was alles wat we hoopten, en méér. De fotograaf zei na afloop dat het by far zijn leukste ceremonie ooit was. Wat doe je dat ontzettend leuk! Duizendmaal dank!”

Manoj en Martijn

“Wat een geweldige ceremonie heb je voor ons neergezet, ongelooflijk! Heerlijk losjes, met veel gelach en hier en daar een serieuze noot. Dat hadden we niet beter kunnen wensen. Ook onze gasten vonden het een heel mooie en warme gebeurtenis. Ontzettend veel dank!”

Floortje en Barbara

"Vooraf waren we ietsje zenuwachtig voor de interviewspeech, of “gewoon lekker kletsen” zoals jij dat noemt. Maar je stelde ons razendsnel op ons gemak, waardoor we er echt relaxt van konden genieten. Veel complimenten na afloop. Ook voor jou en de manier waarop je het deed! Dankjewel dat we het verhaal van onze liefde zo mooi konden vertellen aan onze dierbaren!"