Cees Adriaanse

Van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk. Iets moois om naar uit te kijken. Op de presentatie van trouwambtenaren op deze website ben ik nieuw. Sinds kort mag ik de rol van buitengewoon ambtenaar burgerlijke stand voor de gemeente Arnhem invullen. In die rol wil ik graag, in samenspraak met jullie, van jullie huwelijksdag een onvergetelijk moment maken.

Trouwen doe je meestal maar één keer. Maar het kan ook vaker plaatsvinden. Jullie trouwdag nu is in elk geval een moment waarop jullie samen een nieuw perspectief voor ogen hebben. En dat spreek je naar elkaar uit tijdens de trouwplechtigheid.
Voor mij is het belangrijk dat de ceremonie zo veel mogelijk aan jullie wensen en ideeën voldoet. Daarom maak ik graag vooraf kennis met jullie om de inhoud en vormgeving van jullie trouwfeest met elkaar te bespreken. Het gaat op deze feestelijke dag namelijk om jullie.

Vragen als 'hoe hebben jullie elkaar ontmoet?' en 'hoe zien jullie je gezamenlijke toekomst?' zullen zeker aan bod komen. Maar graag betrek ik ook jullie familie en vrienden actief bij de trouwplechtigheid. Natuurlijk is er ook het formele moment van het beantwoorden van de trouwvragen. Op die manier maken we er samen een leuke en waardevolle bijeenkomst van. 

Iets over mezelf

Vanuit een positief mensbeeld heb ik lange tijd (47 jaar) gewerkt bij de politie. Enige tijd geleden ben ik met pensioen gegaan. Als ‘ervaringsdeskundige’ (echtgenoot, vader en opa) geniet ik van gezin, familie en vrienden. Anderen zeggen over mij dat ik goed kan luisteren, nieuwsgierig ben, rustig overkom en een verrassend idee over humor heb. Met een andere kijk op zaken heb ik vaak mensen verder kunnen helpen.

En zo zou ik ook graag behulpzaam zijn bij jullie huwelijksdag. Ik kijk ernaar uit om kennis te maken met jullie.