Charlotte Waardenburg

Ik reken af met de saaie, stoffige huwelijksvoltrekking en bezorg jullie een unieke ontspannen liefdesceremonie waarbij humor zeker niet mag ontbreken. 

Waar het feest eerst pas losbarstte ná de burgerlijke ceremonie, is het nu tijd om het feest al bij de ceremonie te laten beginnen! Als de ceremonie een groot succes is dan levert dat namelijk écht een enorme boost op voor de rest van je huwelijksdag en bovendien is het een herinnering voor het leven.

Een liefdesceremonie hoort bruisend en levendig te zijn, geleid door een professionele ambtenaar die met de juiste woorden en met de juiste toon het liefdespaar centraal stelt. Dat vraagt om timing, improvisatievermogen, humor, gevoel voor sfeer en bovenal een enorme toewijding. Ik stort me met hart en ziel in elk liefdesverhaal met de garantie dat het naast natuurlijk uiterst persoonlijk en herkenbaar, ook verrassend en interactief wordt. 

De liefde vieren is het mooiste wat er is en verdient de vólle aandacht. Mag ik jullie trouwambtenaar zijn? Geef mij dan door als voorkeur tijdens de aanmelding van jullie huwelijk en wie weet tot snel!
 

Referenties

Lok-Tin en Anna

“Dankzij Charlotte hebben wij een prachtige, persoonlijke trouwceremonie gehad. Zo hadden wij het nog nooit eerder meegemaakt. Charlotte heeft humor, is oprecht geïnteresseerd en werkt met precisie. Alles wat een trouwambtenaar in onze ogen nodig heeft. Ze weet de juiste vragen te stellen om een mooi, samenhangend verhaal te vertellen en kan inspelen op onverwachte situaties. Tijdens de ceremonie is er gehuild, gelachen en (heel mooi) gezongen. We hadden niemand anders als trouwambtenaar willen hebben. Lieve Charlotte, heel erg bedankt voor alles.”

René en Gijs

“Het contact met Charlotte was geweldig, vanaf het eerste contact via de mail tot aan het gesprek aan haar keukentafel. We hadden gelijk een hele mooie klik en hebben veel gelachen met elkaar in aanloop naar de ceremonie. Toen duidelijk werd dat ons huwelijk door de coronamaatregelen niet door kon gaan was Charlotte 1 van de eerste die ons een berichtje stuurde ... over betrokken gesproken! De manier waarop ze ons verhaal heeft verwoord was zo mooi en bijzonder. Ze heeft de goede balans gezocht tussen een lach en een traan.