Mantelzorgvergunning

De mantelzorgvergunning is een regeling waarbij ontvangers van mantelzorg 500 extra uren krijgen bovenop hun bezoekersvergunning.

Aanvragen

U vraagt gratis de mantelzorgvergunning aan via parkeerservicebureau P1.

Online aanvragen

U komt voor een mantelzorgvergunning in aanmerking als:

Hoe werkt het?

Via de website, telefonisch of per sms kunt u het parkeren aan- en afmelden. Als u de mantelzorgvergunning krijgt, ontvangt u een brief met een gebruikersnaam, wachtwoord en handleiding voor het aan- en afmelden. Kijk bij Aanmelden van bezoekers.

Waar geldt de vergunning?

De mantelzorgvergunning geldt voor betaalde parkeerplaatsen in de zone waar ook de bezoekersvergunning voor is afgegeven. Woont u in het centrum dan kunt u ook in de parkeergarages Musis, Rozet en Centraal terecht met uw mantelzorgvergunning.

Verhuizing doorgeven

Als u verhuist geeft u dat door via parkeerservicearnhem@p1.nl of aan de balie van parkeerservicebureau P1 in parkeergarage Rozet, Langstraat 10, Arnhem. Er wordt dan opnieuw beoordeeld of u nog aan de voorwaarden voldoet voor de vergunning. U kunt ook online een afspraak maken.

Contact

Heeft u nog vragen? Dan kunt u contact opnemen met het parkeerservicebureau P1 via telefoonnummer 026-3775900 of via parkeerservicearnhem@p1.nl. U vindt meer contactinformatie en de openingstijden op de website van P1.