Wegwerkzaamheden

De gemeente Arnhem werkt aan het beheer en onderhoud van wegen en fietspaden. Jaarlijks worden er wegwerkzaamheden uitgevoerd, meestal gaat het dan om asfalteren.

Op Bereikbaar Gelderland (zie de kaart hieronder) vindt u een actueel overzicht van de wegwerkzaamheden op snelwegen, provinciale wegen en doorgaande, gemeentelijke wegen in de Stadsregio Arnhem Nijmegen.

Kaart met wegwerkzaamheden 

Slim op weg

Verkeersmaatregelen rondom de herdenking

Om de herdenking van de Slag om Arnhem en de Bridge to Liberation Experience op 21 september goed te laten verlopen, worden er werkzaamheden uitgevoerd en verkeersmaatregelen genomen. Vanaf 14 september wordt begonnen met de voorbereidingen.
 

Afsluiting Zijpendaalseweg 

Op woensdag 26 en donderdag 27 september is er een volledige afsluiting van de Zijpendaalseweg tussen Burgemeestersplein en Sonsbeekweg. Er komt een omleiding voor het gemotoriseerd verkeer. Fietsers kunnen er langsaf. De bus gaat via de Pels Rijckenstraat naar de Burgermeesterswijk.

Afsluiting Batavierenweg richting Elst

Op donderdag 27 en vrijdag 28 september is de Batavierenweg in de richting van Elst afgesloten. Er wordt dan gewerkt aan de opstelvakken ter hoogte van de Burgemeester Matsersingel. Tijdens deze 2 dagen is er een omleiding via de Hollandweg. 

Wegwerkzaamheden Roermondsplein

sticker navigatie uit

Op het Roermondsplein wordt de verkeerssituatie aangepast. De verbinding tussen de Willemstunnel en de Weerdjesstraat wordt een stuk korter. De lus die het verkeer nu moet maken, komt te vervallen. De afslag naar de Oude Kraan verdwijnt en de rijbaan richting Oosterbeek wordt verlegd. Volg de borden en houdt u rekening met vertraging. De parkeerplaatsen op de Blauwe Golven blijven bereikbaar via de Oude Kraan. De werkzaamheden duren duren nog tot eind november

Wegwerkzaamheden Groningensingel en Kronenburgsingel

NUON werkt aan de uitbreiding van het stadswarmtenet. Op de Groningensingel en Kronenburgsingel zijn er tot eind september werkzaamheden. Soms gaat dat samen met een omleiding of een tijdelijke wijziging van de parkeersituatie.

 

Uitgelicht

Wat vindt u van onze website?