Wegwerkzaamheden

De gemeente Arnhem werkt aan het beheer en onderhoud van wegen en fietspaden. Jaarlijks worden er wegwerkzaamheden uitgevoerd, meestal gaat het dan om asfalteren.

Op Bereikbaar Gelderland (zie de kaart hieronder) vindt u een actueel overzicht van de wegwerkzaamheden op alle wegen in en rondom Arnhem. U kunt eventueel de gewenste periode wijzigen door dit linksboven in het kaartscherm te wijzigen.

Kaart met wegwerkzaamheden 

Slim op weg

Asfaltering deel van Monnikensteeg

Er komt nieuw asfalt op een deel van de Monnikensteeg vanaf de Beukenlaan tot aan de bebouwde komgrens van Arnhem. Dit deel van de weg is daarom afgesloten voor doorgaand verkeer tussen maandag 5 november en vrijdag 30 november. De aannemer voert de werkzaamheden in fases uit. 

Werkzaamheden Olympus tot Immerlooflats

NUON werkt aan de uitbreiding van het stadswarmtenet. Op de Olympus, Eimersingel-West, Immerlooplein, Whemedreef, Kleefseplein, Brandenburgseplein, Gelderseplein zijn tot eind maart 2019 werkzaamheden. De 6 flats in Immerloo (Kleefseplein, Brandenburgseplein, Gelderseplein) worden aangesloten op stadsverwarming. Soms gaat dat samen met een omleiding of een tijdelijke wijziging van de parkeersituatie. De werkzaamheden worden uitgevoerd vanaf week 41 (2e week oktober). 

Wegwerkzaamheden Roermondsplein

sticker navigatie uit

Op het Roermondsplein wordt de verkeerssituatie aangepast. De verbinding tussen de Willemstunnel en de Weerdjesstraat wordt een stuk korter. De lus die het verkeer nu moet maken, komt te vervallen. De afslag naar de Oude Kraan verdwijnt en de rijbaan richting Oosterbeek wordt verlegd. Volg de borden en houdt u rekening met vertraging. De parkeerplaatsen op de Blauwe Golven blijven bereikbaar via de Oude Kraan. De werkzaamheden duren duren nog tot eind november

 

Uitgelicht

Wat vindt u van onze website?