Wegwerkzaamheden

We werken aan het beheer en onderhoud van wegen en fietspaden.

Op Bereikbaar Gelderland (zie de kaart hieronder) vindt u een actueel overzicht van de wegwerkzaamheden op alle wegen in en rondom Arnhem.

Kaart met wegwerkzaamheden 


Open de kaart in een volledig scherm

Uitgelichte werkzaamheden

 • Werkzaamheden rond Hoogvliet supermarkt Utrechtseweg

  10 oktober 2019

  Om de bevoorrading en bezoek van de in aanbouw zijnde Hoogvliet supermarkt aan de Utrechtseweg in de toekomst soepel te laten verlopen, worden zowel de wegen op het bouwterrein als de Utrechtseweg zelf aangepast. Met het oog op de geplande opening eind november zijn daarvoor van vrijdagavond 11 oktober tot uiterlijk vrijdag 25 oktober werkzaamheden noodzakelijk.

 • Nieuw asfalt op Raapopseweg

  30 september 2019

  Er komt een nieuwe laag asfalt op een deel van de Raapopseweg. In verband met de werkzaamheden is de Raapopseweg van maandag 14 oktober 6.00 uur tot en met zaterdag 19 oktober 17.00 uur afgesloten.

 • Werkzaamheden Laakoever en Minervasingel

  30 september 2019

  In de wijk Schuytgraaf worden in de periode 28 oktober tot en met 8 november werkzaamheden uitgevoerd aan de kruising Laakoever en Minervasingel. De appartementen hier zijn bijna allemaal klaar. Daarom wordt de kruising aangepast en de bouwweg definitief omgevormd tot autoweg naar de horeca en het fietspad naar de Grote Molenstraat.

 • Werkzaamheden Park Angerenstein

  25 september 2019

  In park Angerenstein worden vanaf deze week werkzaamheden uitgevoerd aan twee duikers en de pergola. De duikers moeten worden vervangen en het metselwerk wordt opgeknapt. Door de werkzaamheden aan de duikers zal het park vanaf de Velperweg/Julianalaan zijde niet toegankelijk zijn. Het hek zal daardoor tijdelijk gesloten zijn. Het park is iets verderop vanaf de Julianalaan wel toegankelijk.

 • Herinrichting Apeldoornseweg

  Aannemer Heijmans is begonnen met de grootscheepse aanpak van de Apeldoornseweg. De riolering en het asfalt van deze belangrijke verkeersader zijn aan de beurt voor groot onderhoud. Omdat de weg daarvoor helemaal op de schop moet, voeren we meteen ook een aantal andere verbeteringen door. Denk bijvoorbeeld aan de fietspaden, de bushaltes, het groen en de parkeerplaatsen. Ook nemen we maatregelen om de wateroverlast die er op gezette tijden langs het park is, in te perken.