Wegwerkzaamheden

We werken aan het beheer en onderhoud van wegen en fietspaden.

Op Bereikbaar Gelderland (zie de kaart hieronder) vindt u een actueel overzicht van de wegwerkzaamheden op alle wegen in en rondom Arnhem.

Kaart met wegwerkzaamheden 


Open de kaart in een volledig scherm

Uitgelichte werkzaamheden

 • Werkzaamheden Herenstraat 26 augustus t/m 5 september

  19 augustus 2019

  Van maandag 26 augustus 06.00 uur tot en met donderdag 5 september 18.00 uur wordt het asfalt op de Herenstraat vervangen door bestrating. De werkzaamheden worden in twee fases uitgevoerd.

 • Herinrichting Apeldoornseweg

  Aannemer Heijmans is begonnen met de grootscheepse aanpak van de Apeldoornseweg. De riolering en het asfalt van deze belangrijke verkeersader zijn aan de beurt voor groot onderhoud. Omdat de weg daarvoor helemaal op de schop moet, voeren we meteen ook een aantal andere verbeteringen door. Denk bijvoorbeeld aan de fietspaden, de bushaltes, het groen en de parkeerplaatsen. Ook nemen we maatregelen om de wateroverlast die er op gezette tijden langs het park is, in te perken.

 • Groot onderhoud Pleijroute/ A325

  13 augustus 2019

  De Provincie Gelderland voert van 8 juli t/m 25 augustus groot onderhoud aan de Pleijroute en de A325 uit. Het verkeer moet tussen Knooppunt Velperbroek en Knooppunt Ressen rekening houden met hinder en files. Tussen 15 en 26 augustus zal een deel van de route afgesloten zijn.