Wegwerkzaamheden

De gemeente Arnhem werkt aan het beheer en onderhoud van wegen en fietspaden. Jaarlijks worden er wegwerkzaamheden uitgevoerd, meestal gaat het dan om asfalteren.

Op Bereikbaar Gelderland (zie de kaart hieronder) vindt u een actueel overzicht van de wegwerkzaamheden op alle wegen in en rondom Arnhem. U kunt eventueel de gewenste periode wijzigen door dit linksboven in het kaartscherm te wijzigen.

Kaart met wegwerkzaamheden 

Slim op weg

Asfaltering deel van Monnikensteeg

Het aanbrengen van de asfalt laag op de Monnikensteeg wordt in verband met het koude weer uitgesteld naar begin 2019. Om de weg tot begin januari toegankelijk te maken wordt de weg op woensdag 12 en donderdag 13 december afgesloten. Donderdagavond wordt de Monnikensteeg weer opengesteld voor al het verkeer.

Werkzaamheden Olympus tot Immerlooflats

NUON werkt aan de uitbreiding van het stadswarmtenet. Op de Olympus, Eimersingel-West, Immerlooplein, Whemedreef, Kleefseplein, Brandenburgseplein, Gelderseplein zijn tot eind maart 2019 werkzaamheden. De 6 flats in Immerloo (Kleefseplein, Brandenburgseplein, Gelderseplein) worden aangesloten op stadsverwarming. Soms gaat dat samen met een omleiding of een tijdelijke wijziging van de parkeersituatie. De werkzaamheden worden uitgevoerd vanaf week 41 (2e week oktober). 

Wegwerkzaamheden Roermondsplein

sticker navigatie uit

De werkzaamheden die ervoor hebben gezorgd dat de verkeerssituatie ter hoogte van het Roermondsplein en de Oude Kraan verbeterd is, zijn zo goed als klaar. 
Ook is inmiddels alle nieuwe bewegwijzering in gebruik. Wel staat nog een aantal kleine restwerkzaamheden op stapel. De Oude Kraan is, komende vanuit de Willemstunnel, alleen nog maar bereikbaar via Onderlangs. Dat wordt dus even iets doorrijden en dan drie maal rechtsaf. De winkels en woningen langs de Oude Kraan zijn vanuit Oosterbeek ook bereikbaar via deze koppelweg tussen Oude Kraan en Onderlangs. Dit geldt ook voor automoblisten die willen parkeren op de Blauwe Golven. Het bord 'Navigatie uit' wordt verwijderd als de nieuwe situatie op de verschillende navigatiesystemen is aangepast.
 

 

Uitgelicht

Wat vindt u van onze website?