Wegwerkzaamheden

De gemeente Arnhem werkt aan het beheer en onderhoud van wegen en fietspaden. Jaarlijks worden er wegwerkzaamheden uitgevoerd, meestal gaat het dan om asfalteren.

Op Bereikbaar Gelderland (zie de kaart hieronder) vindt u een actueel overzicht van de wegwerkzaamheden op snelwegen, provinciale wegen en doorgaande, gemeentelijke wegen in de Stadsregio Arnhem Nijmegen.

Kaart met wegwerkzaamheden 

Slim op weg

Wegwerkzaamheden Groningensingel en Kronenburgsingel

NUON werkt aan de uitbreiding van het stadswarmtenet. Op de Groningensingel en Kronenburgsingel zijn er tot eind september werkzaamheden. Soms gaat dat samen met een omleiding of een tijdelijke wijziging van de parkeersituatie.

Wegwerkzaamheden Roermondsplein

Op het Roermondsplein wordt de verkeerssituatie aangepast. De verbinding tussen de Willemstunnel en de Weerdjesstraat wordt een stuk korter. De lus die het verkeer nu moet maken, komt te vervallen. De afslag naar de Oude Kraan verdwijnt en de rijbaan richting Oosterbeek wordt verlegd. Volg de borden en houdt u rekening met vertraging. De parkeerplaatsen op de Blauwe Golven blijven bereikbaar via de Oude Kraan. Voor meer informatie zie arnhem.nl/binnenstadzuid.

Wegwerkzaamheden Burgemeester Matsersingel - Metamorfosenallee

Een deel van de Burgemeester Matsersingel en de Metamorfosenallee krijgt nieuw asfalt  tussen 9 en 20 juli. Het gaat om het stuk vanaf de Batavierenweg tot aan de Minervasingel.

Wegwerkzaamheden Westervoortsedijk richting de stad

In het weekend van 21 en 22 juli is er een afsluiting van de Westervoortsedijk richting de stad. De afsluiting begint op vrijdag 20 juli om 21.00 uur en duurt tot uiterlijk maandag 23 juli 05.00 uur.

Wegwerkzaamheden Utrechtseweg in beide richtingen

Op zaterdag 28 en zondag 29 juli is er een totale afsluiting van de Utrechtseweg, in beide richtingen, vanaf de Wilhelminastraat tot aan de rotonde bij 'Arnhems Buiten', het voormalige KEMA-terrein. Dit is nodig om nieuw asfalt aan te brengen. Het autoverkeer wordt over de Amsterdamseweg geleid. Fietsers worden omgeleid door de wijk. Voor informatie over de busdiensten zie www.breng.nl.

Wegwerkzaamheden Batavierenweg

In juni is al aan de Batavierenweg gewerkt. De voorsorteervakken (opstelstroken) ter hoogte van de Hollandweg worden nog aangepakt. Hier wordt het asfalt vervangen. Dit werk vindt plaats op zaterdag 28 en zondag 29 juli. We werken alleen op de weghelft richting het zuiden. Met behulp van verkeersregelaars wordt het verkeer om het werk heen geleid.

Wegwerkzaamheden Marasingel

Op de Marasingel ter hoogte van de bushaltes bij het winkelcentrum worden nieuwe verkeerslichten geplaatst. Ook worden detectielussen in de weg en het fietspad aangebracht. Het verkeer wordt om het werk heen geleid. Houdt u rekening met enige vertraging.

Uitgelicht

Wat vindt u van onze website?