Parkeren: Aanmelden van bezoekers

Hoe meldt u bezoekers op een bezoekersvergunning aan? Dat kan op verschillende manieren met de gebruikersnaam en wachtwoord die u per brief heeft gekregen.

Aanmelden

  • Via uw persoonlijke pagina op de website https://arnhem.parkmobile.com/epermixx/clientpages/
  • telefonisch via 026 – 2619896 (lokaal tarief). Zorg dat u uw inloggegevens bij de hand heeft.
  • Per SMS. Stuur een SMS naar 4111 met de tekst: BZV 12XYZ3 (waarbij 12XYZ3 het kenteken is dat aangemeld moet worden. Denk ook aan de spatie tussen BZV en kenteken). Gebruik voor het aanmelden uw mobiele telefoonnummer zoals dat op uw persoonlijke pagina is vermeld. U ontvangt een SMS-bevestiging van uw aanmelding. Geen bevestiging ontvangen? Dan is uw bezoek niet aangemeld.

Let op: U moet uw bezoek aangemeld hebben voordat met parkeren wordt begonnen. Anders loopt u het risico op een bekeuring.
 

Afmelden

U moet er zelf aan denken om uw bezoek weer af te melden. Dit kan op verschillende manieren:

  • via uw persoonlijke pagina op de website https://arnhem.parkmobile.com/epermixx/clientpages/
  • telefonisch via 026 – 2619896 (lokaal tarief). Zorg dat u uw inlog-gegevens bij de hand heeft.
  • Stuur een SMS naar 4111 met de tekst: BZV STOP 12XYZ3 (waarbij 12XYZ3 het kenteken is dat afgemeld moet worden. Denk ook aan de spatie tussen BZV en STOP en tussen STOP en kenteken). Gebruik voor het afmelden uw mobiele telefoonnummer zoals dat op uw persoonlijke pagina is vermeld. Geen SMS-bevestiging ontvangen? Dan is uw bezoek niet afgemeld.
     

Veelgestelde vragen


Waar mag uw bezoek parkeren?

Met een bezoekersvergunning is het uitsluitend toegestaan om op betaalde parkeerplaatsen te parkeren bij u in de directe omgeving. In het centrum is het ook mogelijk om in de parkeergarages Musis - Rozet - Centraal te parkeren.

Hoe werkt het garageparkeren?

U meld het kenteken van uw bezoeker aan voordat de auto bij de garage is. Als er tijdig is aangemeld wordt de kenteken herkend en gaat de slagboom van de inrit automatisch open.
Bij vertrek: De slagboom van de uitrit gaat automatisch open en uw bezoek kan de garage verlaten. Nadat uw bezoek de garage heeft verlaten moet u de bezoekers nog wel afmelden.

Meerdere bezoekers tegelijkertijd?

Geen probleem, u kunt op de eerder beschreven wijze meerdere bezoekers tegelijk aanmelden.

Vergeten af te melden?

Als u vergeet om uw bezoek af te melden, loopt de teller door tot de volgende avond (dus: morgenavond) 23.59 uur. Daarna wordt er automatisch afgemeld. Denk er dus tijdig afmelden.

Wachtwoord kwijt?

Mocht u uw wachtwoord zijn vergeten, stuur dan een mailtje naar parkeerservicearnhem@p1.nl met daarin uw inlognaam (is nummer van uw bezoekersvergunning) en uw telefoonnummer. U krijgt dan nieuwe inloggegevens toegezonden.

Uitgelicht

Uw Reactie
Uw Reactie