Parkeren: Aanmelden van bezoekers

Hoe meldt u bezoekers op een bezoekersvergunning aan? Dat kan op verschillende manieren met de gebruikersnaam en wachtwoord die u per e-mail heeft gekregen bij het aanvragen van de vergunning.

Aanmelden

U kunt uw bezoek aan- en afmelden via de website bezoek.parkeer.nl. Het aanmelden kost slechts 3 stappen. Deze stappen staan beschreven in de handleiding die u per mail heeft ontvangen bij de aanvraag van uw bezoekersvergunning. U vindt de handleiding ook terug op de website van Parkeerservice Arnhem.

Een parkeeractie wordt automatisch om 23.00 uur beëindigd. Wilt u langer parkeren dan moet u de volgende dag een nieuwe parkeeractie starten.

U moet uw bezoek aangemeld hebben voordat met parkeren wordt begonnen en uw bezoek mag niet op een vergunninghoudersplaats parkeren. Anders loopt u het risico op een bekeuring op straat, of dat uw bezoek moet betalen in de parkeergarage.

Afmelden

U kunt bij het aanmelden van uw bezoek ook direct een eindtijd aangeven. Geeft u niet meteen een eindtijd aan, vergeet dan niet om uw bezoek ook weer zelf af te melden via bezoek.parkeer.nl.

Bezoek machtigen

U kunt in uw account personen eenmalig of doorlopend machtigen om gebruik te maken van uw bezoekersvergunning. Op deze manier kunnen zij zichzelf aan- en afmelden. Hoe u iemand machtigt, vindt u terug in de handleiding. 

Veel gestelde vragen

Waar mag uw bezoek parkeren?

Met een bezoekersvergunning is het uitsluitend toegestaan om op betaalde parkeerplaatsen te parkeren in de zone waarvoor u een bezoekersvergunning heeft gekregen. De zones kunt u zien in de online overzichtskaart.

In het centrum is het ook mogelijk om in de parkeergarages Musis - Rozet - Centraal te parkeren.

Hoe werkt het garageparkeren?

U meldt het kenteken van uw bezoeker aan voordat de auto bij de garage is. Als er tijdig is aangemeld wordt het kenteken herkend en gaat de slagboom van de inrit automatisch open. Uw bezoek ontvangt een ticket bij de inrit waar ook de deuren van de garage mee zijn te openen.

Op het moment dat u uw bezoek heeft afgemeld voor de parkeergarage, hebben ze 15 minuten tijd om de parkeergarage te verlaten. De slagboom van de uitrit gaat automatisch open op basis van het kenteken.

Meerdere bezoekers tegelijkertijd?

Geen probleem, u kunt op de eerder beschreven wijze meerdere bezoekers tegelijk aanmelden.

Vergeten af te melden?

Als u vergeet om uw bezoek af te melden, wordt uw bezoek automatisch om 23.00 uur afgemeld. Denk er dus aan om op tijd af te melden.

Wachtwoord kwijt?

Als u uw wachtwoord bent vergeten, kunt u via het inlogscherm van Parkeerservice Arnhem een nieuw wachtwoord aanvragen. U krijgt dan een e-mail met gegevens waarmee u een nieuw wachtwoord instelt.

Kan ik bezoek ook op een andere manier aanmelden?

Lukt het aanmelden van uw bezoek via bezoek.parkeer.nl niet? Neem dan contact op met het parkeerservicebureau P1. Zij kunnen u dan een alternatief bieden.