Toegankelijkheid

De gemeente Arnhem besteedt veel aandacht aan de toegankelijkheid en het gebruiksgemak van de website. Wij proberen alle informatie zo aan te bieden dat iedereen deze eenvoudig kan vinden en gebruiken.

Webrichtlijnen

De website van de gemeente Arnhem voldoet nog niet aantoonbaar aan de Webrichtlijnen versie 2, niveau AA. In 2015 heeft de gemeente Arnhem een nieuwe website ontwikkeld. Er is echter nog geen toegankelijkheidsonderzoek gedaan naar de gehele website. Dit zal binnenkort plaatsvinden. Via deze pagina houden wij u op de hoogte.

Melding van ontoegankelijkheid

Heeft u om wat voor een reden dan ook geen toegang tot de informatie die u zoekt, laat het ons weten. Hiermee helpt u ons de website te verbeteren. Beschrijf in uw melding in ieder geval het probleem en neem de link naar de desbetreffende pagina op. 

Wij kunnen uw melding beter beoordelen wanneer u aanvullend ook aangeeft welk besturingssysteem u gebruikt, welke browser software u heeft, of u instellingen heeft aangepast en of u hulpmiddelen, schermlezer, schermvergrotingssoftware of spraakherkenningssoftware gebruikt. 

Uw melding zal in onderzoek genomen worden en u wordt op de hoogte gesteld van de beoordeling en eventueel de termijn waarin het wordt aangepast. 

Uitgelicht

Wat vindt u van onze website?