Interessante events voor ondernemers

Op deze pagina vindt u (gratis) Arnhemse evenementen die interessant zijn voor ondernemers.

Organiseert u ook een evenement, netwerkavond of een (thema)bijeenkomst die gratis toegankelijk en interessant is voor Arnhemse ondernemers? Laat het ons weten via ondernemen@arnhem.nl.

27 maart: Inspiratie-event, Een andere blik op Talent

Locatie: GelreDome Arnhem

Hoe vindt u als werkgever talentvolle medewerkers buiten de reguliere mogelijkheden om? Als werkgever doet u er alles aan om extra werknemers te werven, maar een belangrijke optie blijft vaak onbenut: talentvolle mensen aannemen buiten de reguliere wervingsmogelijkheden om. Wilt u weten hoe dat werkt? Kom dan nieuwe mogelijkheden verkennen, kansen benutten en uw grenzen verleggen tijdens het inspiratie-event. Ervaren ondernemers en bevlogen arbeidsmarktexperts vertellen u hoe u talent kunt aantrekken en behouden in een competitieve arbeidsmarkt. Dit inspiratie-event wordt georganiseerd door Werkgeversservicepunt Midden-Gelderland en UWV.

Meer informatie en aanmelden

2 april: Masterclass Cyberslachtoffer? Vandaag niet, nooit niet!

Locatie: Online

De Politie Oost-Nederland heeft het initiatief genomen om op 2 april de krachten te bundelen met een actiedag tegen digitale criminaliteit. Er zijn diverse workshops in de regio en de website www.veiligdigitaal.com staat de hele dag in het teken van deze actie. Op deze website zijn bijvoorbeeld links te vinden naar speciale preventiepagina’s.

Meer informatie en aanmelden

16/ 17 mei: Scaling Up EV Charging Hackathon

Locatie: Testlab ElaadNL, Westervoortsedijk 73 in Arnhem

Wilt u de transitie van elektrisch vervoer versnellen? Dan is de Scaling Up EV Charging Hackathon 2024 jouw podium. Waarom meedoen? De uitrol van laadinfrastructuur moet sneller, en u heeft als dwarsdenker en friskijker de sleutelrol. Overwin obstakels, zoals het tekort aan vakmensen en bottle necks in het aansluitproces. Uw bijdrage aan technologische innovatie is cruciaal. De Hackathon is voor alle geïnteresseerde studenten en werkenden die warmlopen voor de energietransitie en het versnellen daarvan. 

U kunt zich inschrijven tot en met 3 mei 2024.

Meer informatie en aanmelden