Alle nieuwsberichten

Hier vindt u een overzicht van de nieuwsberichten van de gemeente Arnhem van de afgelopen maand.

 • Dodenherdenking op 4 mei

  04 mei 2023 Dodenherdenking 4 mei

  Op donderdag 4 mei staan we in Arnhem stil bij de slachtoffers van de Tweede Wereldoorlog en de conflicten en vredesmissies waar Nederland sindsdien bij betrokken was. Herdenk met ons mee.

 • Veel animo voor Arnhems busvoordeelabonnement

  01 mei 2023 Busvoordeelabonnement 2

  Vele Arnhemse Gelrepashouders gingen op 1 mei naar Arnhem Centraal om een busvoordeelabonnement aan te schaffen. Met dat abonnement kunnen zij 1 jaar lang op werkdagen na 9.00 uur en in het weekend en op feestdagen de hele dag onbeperkt met de bus reizen in de gemeente Arnhem.

 • Arnhem verwelkomt 36 Nederlanders

  28 april 2023

  Als afsluiting van de naturalisatieprocedure heeft wethouder Paul Smeulders op dinsdag 25 april jl. tijdens de naturalisatieceremonie de eed of belofte afgenomen waardoor 36 Arnhemmers het Nederlanderschap hebben verkregen.

 • Blijdschap en applaus op Arnhems stadhuis voor veertien mensen met Koninklijke Onderscheiding bij lintjesregen

  26 april 2023 Lintjesregen Arnhem 2023

  In Arnhem hebben bij de traditionele lintjesregen tot hun verrassing veertien Arnhemmers een koninklijke onderscheiding gekregen. Twee gedecoreerden werden geridderd, elf werden lid in de Orde van Oranje-Nassau en één Arnhemmer kreeg de dag voor Koningsdag als enige in Nederland de bronzen Erepenning voor Menslievend Hulpbetoon.