Parkeren voor genodigden

Bent u uitgenodigd voor een afspraak op het stadhuis of het stadskantoor van de gemeente Arnhem en komt u met een auto? Verzeker uzelf er dan van dat er een parkeerplaats voor u is gereserveerd.

Stadhuis

Stadhuis (Koningstraat 38)

Is er een parkeerplaats voor u gereserveerd, dan kunt u op het parkeerdek aan de achterzijde van het stadhuis parkeren. Navigeer naar Broerenstraat 51 (Q-Park Broerenstraat). De ingang van het parkeerdek van het stadhuis bevindt zich aan de overzijde van de Q-Park parkeergarage.

Gehandicaptenparkeerplaats

Heeft u een afspraak op het stadhuis en heeft u een gehandicaptenparkeerplaats nodig? Rijd dan met uw auto naar de ingang aan de voorkant van het stadhuis (De Walburgstraat). Rijd op tot aan de slagboom en meld u via de intercom. U wordt vervolgens toegelaten tot de patio, vlakbij de (rolstoeltoegankelijke) ingang van het stadhuis. 

Openbaar vervoer

Voor het stadhuis bevindt zich bushalte Stadhuis. Op loopafstand vindt u bushalte Stadstheater en bushalte Airborneplein.

Stadskantoor

Stadskantoor (Eusebiusbuitensingel 53)

Is er een parkeerplaats voor u gereserveerd, dan kunt u gebruikmaken van de parkeergarage van het stadskantoor aan de achterzijde van het gebouw. Navigeer naar Remisestraat 15. Vlak voor het eind van deze straat vindt u aan uw linkerhand de ingang van de parkeergarage. .

Openbaar vervoer

Het stadskantoor is bereikbaar met de bus. Voor het gebouw vindt u bushalte Stadskantoor. Op loopafstand bevinden zich nog bushalte Airborneplein en bushalte Rietgrachtstraat.