Parkeren voor genodigden

Bent u uitgenodigd voor een afspraak op het stadhuis of het stadskantoor van de gemeente Arnhem en komt u met een auto? Verzeker uzelf er dan van dat er een parkeerplaats voor u is gereserveerd.

Stadhuis

Stadhuis (Koningstraat 38)

Is er een parkeerplaats voor u gereserveerd, dan kunt u op het parkeerdek aan de achterzijde van het stadhuis parkeren. Op uw navigatiesysteem vult u Broerenstraat 51 (Q-park) in. De ingang van het parkeerdek bevindt zich aan de overzijde van de parkeergarage.
Houdt u er rekening mee dat het stadhuis is gevestigd in de milieuzone van Arnhem. Dieselauto's van vóór 1 januari 2005 mogen niet door de milieuzone rijden.

Openbaar vervoer

Voor het stadhuis bevindt zich bushalte Stadhuis. Op loopafstand vindt u bushalte Stadstheater en bushalte Airborneplein.

Stadskantoor

Stadskantoor (Eusebiusbuitensingel 53)

Is er een parkeerplaats voor u gereserveerd, dan kunt u gebruikmaken van de parkeergarage van het Stadskantoor aan de achterzijde van het gebouw. Op uw navigatiesysteem vult u Remisestraat 15 in. Vlak voor het eind van deze straat vindt u aan uw linkerhand de ingang van de parkeergarage. 
Houdt u er rekening mee dat het stadskantoor is gevestigd in nabijheid van de milieuzone van Arnhem en een aantal toegangswegen hier doorheen lopen. Dieselauto's van vóór 1 januari 2005 mogen niet door de mileuzone rijden.

Openbaar vervoer

Het stadskantoor is bereikbaar met de bus. Voor het gebouw vindt u bushalte Stadskantoor. Op loopafstand bevinden zich nog bushalte Airborneplein en bushalte Rietgrachtstraat.