Maaltijdvoorziening

Als het u niet lukt om zelf te koken, of samen met mensen uit uw directe omgeving, dan kunt u via SWOA maaltijden aan huis laten brengen.

De Stichting Welzijn Ouderen Arnhem (SWOA) verzorgt een maaltijdenservice aan huis. U ontvangt eens per week thuis uw maaltijden van het bedrijf Food Connect. U stelt iedere week uw eigen menu samen. Daarnaast organiseert SWOA op verschillende locaties Open Eettafels.

Voor wie is maaltijdvoorziening

De maaltijdvoorziening is voor ouderen en gehandicapten, die niet zelf voor hun warme maaltijd kunnen zorgen en van SWOA een indicatie hebben gekregen.

Korting met een Gelrepas

De kosten voor een totale maaltijd (voor-, hoofd- en nagerecht) bedragen tussen de € 6 en € 7. U ontvangt korting als u in het bezit bent van een GelrePas en een indicatie van SWOA heeft. Met een GelrePas krijgt u € 2,50 korting op de hoofdmaaltijd.

Aanvraag

Als u interesse heeft voor de maaltijdvoorziening, kunt u zich aanmelden bij swoa.uwmaaltijd. Na aanmelding komt een ouderenwerker van SWOA bij u thuis om een indicatie te stellen en te bekijken of u in aanmerking komt voor de korting.

Meer informatie

Ga naar http://www.swoa.nl/hulp/maaltijden/  of neem contact op met Klantenservice Food Connect via telefoonnummer 0888-101010.

Met een Gelrepas of een CIZ-indicatie krijgt u korting op de maaltijden. SWOA helpt u met de aanvraag: 026-3272266.