Proclaimer

Dit is de officiële website van de gemeente Arnhem. De gemeente Arnhem is verantwoordelijk voor de inhoud van deze website, en doet er alles aan deze actueel en juist te houden.

Komt u desondanks toch iets tegen dat niet correct is of verouderd, dan stellen wij uw reactie bijzonder op prijs. Ook voor aanvullende vragen kunt u uiteraard bij ons terecht. Klik hiervoor op de contactpagina.

Privacystatement

De gemeente Arnhem respecteert de privacy van de bezoeker van de website en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die wordt verschaft via webformulieren vertrouwelijk en conform de Wet Bescherming Persoonsgegevens wordt behandeld.
De gegevens die via een webformulier worden verstuurd worden gecodeerd verstuurd via een zogenaamde beveiligde verbinding.
Het bezoek aan de website van de gemeente Arnhem kan geheel anoniem plaatsvinden. Wel zijn we geïnteresseerd in gegevens die ons inzicht geven in bezoekersgedrag opdat wij onze website hierop kunnen aanpassen. Deze gegevens zijn bijvoorbeeld op welk tijdstip u de site bezoekt, vanaf welke site u op onze site binnenkomt, hoe lang u op de site blijft en welke pagina's het meest bezocht worden. Deze gegevens worden volledig anoniem verzameld.

Beeldmateriaal

Beeldmateriaal (waaronder de foto's) in deze site mogen alleen na schriftelijke toestemming van de gemeente Arnhem worden verveelvoudigd en/of openbaar gemaakt door druk, fotokopie, fax, overtypen of opslag in een geautomatiseerd gegevensbestand. Aanvragen voor toestemming kunnen worden ingediend via het contactfvormulier.

Foto's op deze site zijn afkomstig uit de collecties van: 
het Gelders Archief, Arnhem 
Hans Huurdeman 
Henk Eggink 
Rens Plaschek 

Uitgelicht

Wat vindt u van onze website?