Wegwerkzaamheden

De gemeente Arnhem werkt aan het beheer en onderhoud van wegen en fietspaden. Jaarlijks worden er wegwerkzaamheden uitgevoerd, meestal gaat het dan om asfalteren.

De gemeente Arnhem streeft naar een goede verkeersdoorstroming in de stad. Dat doen we door wegwerkzaamheden - ook regionaal - op elkaar af te stemmen en weggebruikers tijdig te informeren.

Kaart met wegwerkzaamheden 

Slim op weg

Op Slim op weg vindt u een actueel overzicht van de wegwerkzaamheden op snelwegen, provinciale wegen en doorgaande, gemeentelijke wegen in de Stadsregio Arnhem Nijmegen.

Ingeplande werkzaamheden

Wegwerkzaamheden IJssellaan - Grevelingenstraat - Waalstraat

Deze zomer gaat de gemeente Arnhem aan de weg werken op de IJssellaan, ter hoogte van de Grevelingenstraat en de Waalstraat. Dit is nodig om de aansluiting op de toekomstige Grevelingenstraat mogelijk te maken. Meer informatie.

Werkzaamheden Westervoortsebrug

De Westervoortsebrug is van 25 juli tot en met 4 september afgesloten voor auto-, motor- en vrachtverkeer. Verkeer wordt omgeleid via de A12. Spoedeisende hulpdiensten, landbouwverkeer, lijnbussen en brommobielen (45 km auto) kunnen tijdens deze periode gebruik blijven maken van de brug. Hier wordt één rijstrook voor vrijgehouden. Ook (brom)fietsers kunnen tijdens de afsluiting gebruik blijven maken van de verbinding. Meer informatie.

Onderhoud en afsluiting Willemstunnel

De Willemstunnel bij Centraal Station Arnhem wordt deze zomer opgeknapt. De totale periode waarin aan de tunnel gewerkt wordt, loopt van 25 juli tot 2 september. Tussen vrijdag 5 augustus 19:00 uur en maandag 15 augustus 07:00 uur is de tunnel geheel afgesloten. De rest van de periode is er steeds één rijstrook beschikbaar. Meer informatie.

Uitgelicht