Wegwerkzaamheden

De gemeente Arnhem werkt aan het beheer en onderhoud van wegen en fietspaden. Jaarlijks worden er wegwerkzaamheden uitgevoerd, meestal gaat het dan om asfalteren.

Op Slim op weg (zie de kaart hieronder) vindt u een actueel overzicht van de wegwerkzaamheden op snelwegen, provinciale wegen en doorgaande, gemeentelijke wegen in de Stadsregio Arnhem Nijmegen.

Kaart met wegwerkzaamheden 

Slim op weg

Werkzaamheden aan traverse het 'Hoefijzer'

Loop- en fietsbrug het Hoefijzer over de Batavierenweg zal vanaf maandag 10 juli afgesloten zijn voor voetgangers en fietsers. De brug heeft onderhoud nodig en in en rond de schoolvakantie periode gaat de aannemer in opdracht van de gemeente Arnhem de werkzaamheden aan traverse het  "Hoefijzer"  uitvoeren.

Werkzaamheden Weerdjesstraat

Dinsdag 6 juni start de uitvoering van de werkzaamheden aan de Weerdjesstraat. Het gaat daarbij om het aanbrengen van nieuwe verhardingen vanaf het Roermondsplein tot aan de Eusebiusbinnensingel. Ook worden aparte fietspaden aangelegd.

Marga Klompélaan afgesloten

Vanaf vrijdag 28 juli 20.00 uur is de Marga Klompélaan afgesloten vanwege groot onderhoud.

Overlast

Wij realiseren ons dat het onderhoud aan bovengenoemde wegen de nodige overlast met zich mee kan brengen. Wij vragen hiervoor uw begrip en doen er alles aan om de overlast tot een minimum te beperken.

 

Uitgelicht