Wegwerkzaamheden

De gemeente Arnhem werkt aan het beheer en onderhoud van wegen en fietspaden. Jaarlijks worden er wegwerkzaamheden uitgevoerd, meestal gaat het dan om asfalteren.

Op Slim op weg (zie de kaart hieronder) vindt u een actueel overzicht van de wegwerkzaamheden op snelwegen, provinciale wegen en doorgaande, gemeentelijke wegen in de Stadsregio Arnhem Nijmegen.

Kaart met wegwerkzaamheden 

Slim op weg

Werkzaamheden Velperweg en Van Remagenlaan

Vanaf  zaterdag 14 oktober vindt er groot onderhoud plaats aan het kruispunt Velperweg / Bronbeeklaan / Van Remagenlaan. Daarnaast krijgt de gehele Van Remagenlaan nieuw asfalt plus een deel van Lange Water tot aan de Ruitenberglaan. Het HAN-complex en Intratuin blijven bereikbaar vanaf de IJssellaan.

Werkzaamheden Weerdjesstraat

Als onderdeel van de opknapbeurt en herinrichting van de zuidelijke binnenstad wordt er sinds enkele maanden hard gewerkt aan de Weerdjesstraat, Trans, Eusebiusplein en Oranjewachtstraat (ook wel aangeduid als project 'herinrichting Weerdjesstraat'). De hele straat tussen Nelson Mandela- en John Frostbrug krijgt een nieuw wegdek en aan beide zijden komen trottoirs en fietspaden.

Overlast

Wij realiseren ons dat het onderhoud aan bovengenoemde wegen de nodige overlast met zich mee kan brengen. Wij vragen hiervoor uw begrip en doen er alles aan om de overlast tot een minimum te beperken.

 

Uitgelicht