Mantelzorgvergunning

De mantelzorgvergunning is een regeling waarbij ontvangers van mantelzorg 500 extra uren krijgen bovenop hun bezoekersvergunning.

Voorwaarden mantelzorgvergunning

U komt voor een mantelzorgvergunning in aanmerking wanneer:

Wanneer u aan deze voorwaarden voldoet kunt u de mantelzorgvergunning gratis aanvragen bij het parkeerservicebureau P1. Stuur hiervoor een e-mail naar parkeerservicearnhem@p1.nl.

Vermeld de volgende gegevens in uw aanvraag, zodat wij uw aanvraag snel in behandeling kunnen nemen. Uw aanvraag wordt dan binnen 5 werkdagen behandeld:

  • Naam / e-mailadres of klantnummer van het digitaal parkeerloket. Dit nummer vindt u ook terug op het besluit van uw bezoekersvergunning.
  • Kopie van inschrijving bij Mantelzorg & Vrijwillige thuishulp Arnhem (MTV Arnhem).

Heeft u hulp nodig bij uw aanvraag? Kom dan langs bij parkeerservicebureau P1 op de Langstraat 10 in Arnhem.

Hoe werkt het?

Via de website, telefonisch of per sms kunt u het parkeren aan- en afmelden. Als u de mantelzorgvergunning krijgt, ontvangt u een brief met een gebruikersnaam, wachtwoord en handleiding voor het aan- en afmelden. Kijk bij Aanmelden van bezoekers.

Waar geldt de vergunning?

De mantelzorgvergunning geldt voor betaalde parkeerplaatsen in de zone waar ook de bezoekersvergunning voor is afgegeven. Woont u in het centrum dan kunt u ook in de parkeergarages Musis, Rozet en Centraal terecht met uw mantelzorgvergunning.

Verhuizing doorgeven

Als u verhuist geeft u dat door via parkeerservicearnhem@p1.nl of aan de balie van parkeerservicebureau P1 in parkeergarage Rozet, Langstraat 10, Arnhem. Er wordt dan opnieuw beoordeeld of u nog aan de voorwaarden voldoet voor de vergunning.

Contact

Heeft u nog vragen? Neem dan contact op met het parkeerservicebureau P1 via telefoonnummer 026-3775900 of via parkeerservicearnhem@p1.nl.

Meer informatie over contactmogelijkheden en openingstijden.